Sprınger Nature Veritabanları Eğitim Programı

Springer Nature tarafından önümüzdeki birkaç hafta boyunca, çeşitli veritabanı ürünleri için bazı bilgilendirme ve eğitim webinarları düzenlenecektir. Hem abone olan kurumlara hem de henüz abone olmayan kurumlara açık olacak webinarların tarihleri ve kayıt linkleri aşağıda bilginize sunulmuştur.

Aşağıdaki linkler üzerinden ürünler ve içerikleri ile ilgili kısa açıklamaları kontrol edebilirsiniz.

Dilerseniz webinar kayıt linklerini araştırmacılarınız ile paylaşabilirsiniz.

Nano:

nano.nature.com

springernature.com

Springer Materials:

materials.springer.com

springernature.com

Springer Nature Experiments:

experiments.springernature.com

springernature.com

AdisInsight:

adisinsight.springer.com

springernature.com

Webinar Kayıt Linkleri; 

Product

Date & Time

Webinar Registration link

AdisInsight

25th Feb, 10.30 CET / 15.00 IST

attendee.gotowebinar.com

AdisInsight

25th Feb, 16.00 CET / 10am EST

attendee.gotowebinar.com

Nano

17th Feb, 13.00 CET / 17.30 IST

attendee.gotowebinar.com

SpringerMaterials

22nd Feb, 14.00 CET / 08.00 EST

attendee.gotowebinar.com

Springer Nature Experiments

23rd Feb, 11.00 CET / 15.30 IST

attendee.gotowebinar.com

Springer Nature Experiments

24th Feb, 10.00 CET / 14.30 IST

attendee.gotowebinar.com

Springer Nature Experiments

25th Feb, 19.00 CET / 13.00 EST

attendee.gotowebinar.com