Genel Tanıtım

Kütüphanemiz, üniversitemiz eğitim binası içinde 5. katta bulunmaktadır.

Fuaye alanı.Ana salon.Grup çalışma odaları ve bilgisayar odası  kütüphane yerleşkesi içinde yeralmaktadır.

Kütüphane ana solonda  tek kişilik çalışma masaları ile grup çalışma masaları ve yine basılı kitap.süreli yayın .magazin ve nadir eserlerden oluşan koleksiyonlar bulunmaktadır Basılı koleksiyon sayısı sürekli geliştirilmekteir Ayrıca elektronik ortamda oluşturulan veritabanları üyelikleri sayesinde araştırmacılarımız ihtiyaç duyduğu alanlardaki bilgilere rahatlıkla ulaşma imkanı bulunmaktadır. Aynı anda yaklaşık 70 kişiiye hizmet verebilecek kapasitede çalışma salonumuz hizmet vermektedir.

Grup çalışma salonları aynı anda en fazla 6 kişilik grupların çalışma yapabileceği şekilde düzenlenmiş olup kullanımı kütüphane yönetimi tarafınan randevu sistemi ile yürütülmektedir.

Bağımsız bilgisayar çalışma salonunda öğrencilerimizin kullanımı için  4 adet bilgisayar hizmete sunulmuştur.

Fuaye alanımızda kullanıcılarımızın rahat vakit geçirebilmesi ve dinlenme amacıyla oluşturulmuş oturma gruplarımız mevcuttur.

Kütüphanemizde ayrıca elektronik yayınlara uzaktan erişime imkan veren VPN bağlantısı ve yine kablosuz internet ağı olan eduroam sistemi bağlantıları mevcuttur.